onsdag 15. juli 2015

Bokanbefaling - "Sammen" av Andy Jones

Jeg har lest en nydelig bok!

"Sammen" er debutboka til Andy Jones. I boka møter vi Fisher og Ivy. Og de er sammen.

"Å forelske seg er lett... Det som betyr noe er hva som skjer etterpå".

Jeg lo, jeg gråt, jeg flirte. Og jeg var aldeles oppslukt!Boka er lettlest, og minner meg om bøkene til Nick Hornby, Tony Parsons og David Nicholls (og jeg elsker bøkene til David Nicholls!)

Forlagets omtale av boka:

Fisher og Ivy har vært sammen i nitten dager. Likevel er de sikre på at dette forholdet er noe helt spesielt. Det at de knapt vet noe som helst om hverandre, virker som en liten detalj. Men i løpet av de neste tolv månedene, mens livene deres forandrer seg grunnleggende for alltid, oppdager Fisher og Ivy at det å bli forelsket er én ting, mens det å fortsette å være det er en helt annen historie.
Sammen er en fortelling om livets store og små utfordringer, fortalt med like deler humor og alvor. Det er en befriende morsom, ærlig og bevegende roman om livet, kjærligheten, og om viktigheten av ikke å ta noen av delene for gitt.

3. august er boka for salg, og da er det bare å klore på døra når bokhandelen åpner. Denne boka vil du ikke gå glipp av.

En snartur innom forfatterens nettsted gjør meg enda mer glad: Der skriver han:

"Du er sikkert innom her fordi du har lest "Sammen". Og så lurer du på om jeg har skrevet flere bøker. Men jeg holder på. Det kommer flere, jeg lover. Ha bare litt tålmodighet med meg".

Så da er det bare å smøre seg med tålmodighet til neste bok kommer. Men du som ikke har lest "Sammen", du er heldig. Jeg er misunnelig på deg som har den ulest. :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar