tirsdag 6. august 2013

En stille kjærlighetshistorie som gjør stort inntrykk!

”Og så kom du”

Og så kom du er en stille kjærlighetshistorie som gjør stort inntrykk. I boka møter vi irske Addie som for tiden hjelper sin pleietrengende far. Addie har mistet troen på seg selv, og kanskje også på livet.

Bruno er en fjern slektning fra Amerika som ankommer Irland i håp om å finne ut mer om sine slektninger, og kanskje også seg selv. Han har akkurat blitt arbeidsledig og har kjøpt returbillett fra Irland, som han kun har tenkt å benytte dersom Obama vinner valget. Handlingen er lagt til 2008 og den økonomiske krisen og den politiske situasjonen ligger som et fjernt bakteppe til historien.

Addie er 38 år og har vært gjennom store skuffelser, først i livet med morens dødsfall, senere i kjærlighetsforhold. Hennes far har gjort sitt beste for å oppdra Addie og hennes søster Della, samtidig som han har utøvet sin legegjerning. Parallelt med at han har blitt satt ut av spill på grunn av to brukne håndledd, ruller det opp beskyldninger om at han har forsømt en av sine pasienter.

Bruno og Addie faller for hverandre og kjærligheten som oppstår dem imellom er så vakker. Dessverre så ligger det et mørke og lurer over historien – og det er kanskje nettopp dette mørket som gjør historien så ufattelig vond og vakker på samme tiden.

Anbefales på det sterkeste.


-Gøril-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar