tirsdag 10. mars 2015

"Operasjon sjølvdisiplin" - anbefaling

Bokanbefaling – «Operasjon sjølvdisiplin» av Agnes Ravatn

Jeg har lest min tredje bok av Agnes Ravatn. Jeg ELSKET debutboka «Veke 53».
Jeg var på reise, og mellomlandet i Oslo. Som alltid når jeg er på reise, er jeg livredd for at jeg ikke har nok bøker med. I kofferten hadde jeg to bøker, og i veska hadde jeg en. Og i tillegg hadde jeg med meg Kindle min, med en hel haug av bøker på. Det skulle jo holde for fire dager i Budapest! På reiseplanen sto det andre ting enn boklesing. Uansett.

En liten kikk innom Tanum på Gardermoen hadde jeg jo tid til. Skulle jo ikke kjøpe noe. Klarte ikke heller denne gangen å la det være. Med meg ut fra bokhandelen var «Operasjon sjølvdisiplin», paradoksalt nok. For det skorter da ikke på selvdisiplin hos undertegnede!?

Agnes Ravatn har nå nemlig skrevet selvhjelpsboka for de som hater selvhjelpsbøker. En ustyrtelig morsom bok for folk som «strever med utsetjingssyndrom, stress og dårlig samvit, fell for freistingar som torpederer dei langsiktige måla våre, og sjekkar Facebook annakvart minutt». 

Noe der som høres kjent ut? Boka har blitt omtalt som en original og nyttig selvhjelpsbok uten klamme klapp på kinnet. Boka kan virkelig anbefales. Hvis ikke du har noe annet viktig fore, da. (For eksempel å utsette eksamenslesning ved å skrive bokanbefaling, heller.)


God fornøyelse!


- Gøril -

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar